• p1

Gaudiu de la natura a “l`Espai d`Interès Natural de les Salines” a tocar del Parc Natural de l`Albera, allotjats a una Masia del S.XVII envoltada de 150Ha. de bosc mediterrani.
Can Quera és una antiga Masia del S.XVII totalment rehabilitada, conservant la seva estructura original i característica de la Masia Catalana, el seu estil rústic i acollidor fan de  Can Quera un excel-lent allotjament.
És el punt de partida d`agradables passejades i excursions per camins envoltats de bosc, marc idoni per a aficionats al senderisme i a les rutes amb bicicleta. Gaudeix d`unes magnifiques vistes sobre la comarca del l`Alt Empordá amb el mar de fons.
En el seus prats, cavalls pasturen en plena llibertat. Disposa d´un corral de gallines i un hort on es conreen verdures i fruiters de la terra.
Está situada al terme municipal de La Vajol, una petita y acollidora població, la més alta de l`Alt Empordá, 545m., fronterera amb França, i és el lloc per on el 5 de febrer de 1939, pel Coll de Llí, van iniciar el seu exili el President de la Generalitat de Catalunya Lluis Companys, el Lehendakari basc Aguirre, el Ministre del Govern de la Republica Negrín i moltes persones més.